Παρασκευή 17 Οκτωβρίου 2014

ΖΩΔΙΑ ΚΑΙ ΖΩΔΙΑ



Κριός (21 Μαρτίου - 19 Απριλίου)
H Πανσέληνος/Έκλειψη Σελήνης γίνεται στο ζώδιό σου (9/10) και είναι δύσκολη. Μπαίνεις σε ένα συναισθηματικό ασανσέρ που σε ανεβοκατεβάζει μεταξύ ρετιρέ και υπογείου. Ναι, ναι. Τα παλιά θέματα, τα παλιά τραύματα, τα αισθήματα ανεβαίνουν σαν φουσκάλες και σκάνε μία-μία. Οι άλλοι απαιτούν πολλά από σένα, σπάνια λες ότι δεν αντέχεις κι έτσι κανείς δεν ξέρει πως έχεις φτάσει στα όρια σου, αν δεν τα έχεις ήδη υπερβεί δεκάδες φορές. Κι όμως μόλις περάσει αυτή η Πανσέληνος θα πάρεις μια βαθιά ανάσα – στάσου στα πόδια σου, πες όχι σε ό,τι σε τρελαίνει και παρακαλώ μην εξαφανιστείς.
[+] Mυαλό ξυράφι, επαγγελματικές διασυνδέσεις, εξωτερικό.
[-] Στιγμιαία αποδιοργάνωση, παροδική δυσκολία στην επικοινωνία, ψυχολογικές μεταπτώσεις.

Ταύρος (20 Απριλίου - 20 Μαΐου)
Τώρα, μεταξύ μας: από τη μία το άγχος να είσαι καλός επαγγελματίας, να ανταπεξέλθεις στις υποχρεώσεις σου, να φανείς αντάξιος των δεσμεύσεών σου που ζυγίζουν έναν τόνο, να τα καταφέρεις με ό,τι καταπιάνεσαι…. (συνέχισε) και από την άλλη (δεν έχει σημασία πόσο προσπαθείς, είσαι παρών και λειτουργικός) υπάρχει μια πλευρά σου που με την Έκλειψη Σελήνης (9/10) απαιτεί να αποσυρθείς σε ένα νησί, σε μια εξοχή, κάπου που θα σε αφήσουν ήσυχο/η να ατενίζεις τα κύματα, τα πουλιά, τα λουλούδια, το τοπίο με ένα ποτήρι κρασί κι έχοντας δίπλα σου κάτι fuckable. Ω, ναι. Τέτοιες φαντασιώσεις είναι δυστυχώς καταδικασμένες να σκάνε στο μυαλό σου ξεμυαλίζοντάς σε την ώρα που προσπαθείς να αποδείξεις πόσο υπεύθυνος/η είσαι.
[+] Εργασιακή νηνεμία, φροντίδα του σώματος και της υγείας, ήπια καθημερινότητα.
[-] Εκκρεμότητες προς διευθέτηση, χρηματική αφαίμαξη, ασυνεννοησία με τους κοντινούς σου.

Δίδυμοι (21 Μαΐου - 21 Ιουνίου)
Από τη μία πλευρά η έκλειψη Σελήνης (9/10) δείχνει ότι οι φίλοι σου σε χρειάζονται επειγόντως, και από την άλλη η ανάδρομη διέλευση του κυβερνήτη σου Ερμή στις τελευταίες μοίρες του Ζυγού (10-25/10) ότι υπάρχει βραχυκύκλωμα στα αισθηματικά σου, σε μια ερωτική ιστορία ή σε σχέδια που ξαφνικά αρχίζουν και φαίνονται ότι δεν είναι όπως τα είχες υπολογίσει, ότι έχουν τρύπες που πρέπει να μπαλώσεις ή ότι η αυτοπεποίθησή σου μαραίνεται και η διάθεσή σου γίνεται υποτονική. Όσο για τον Άρη, συνεχίζει να βρίσκεται στον Τοξότη, γεγονός που σημαίνει ότι ανάγκες, επιθυμίες και επιδιώξεις σου υποχωρούν προς χάρη του/της συντρόφου ή ότι οι σχέσεις που σε ενδιαφέρουν γίνονται απαιτητικές ζητώντας σου να ξεχάσεις για λίγο τον εαυτό σου. Από ό,τι αντιλαμβάνεσαι... εσύ για όλους, για σένα κανείς. Κι όμως, η Αφροδίτη στον Ζυγό λέει ότι δεν παραπονιέσαι. Ναι, εσύ για όλους, γιατί έτσι σου αρέσει.
[+] Να κάνεις πράξη τα δημιουργικά σου σχέδια, να κάνεις ανασκόπηση στην ερωτική σου ζωή.
[-] Παροδικά επικοινωνιακά black out. Ξανα- κοίταξε πού μπάζουν τα σχέδιά σου.

Καρκίνος (22 Ιουνίου - 22 Ιουλίου)
Από τη φύση σου ανησυχείς. Ανησυχείς πολύ. Για τους άλλους. Για σένα. Για τη δουλειά σου. Για την αισθηματική σου ζωή. Για τα παιδιά σου. Για τη γάτα σου. Για τις θάλασσες. Για το κλίμα. Για τον κόσμο. Ο ανάδρομος Ερμής στις τελευταίες μοίρες του Ζυγού (10-25/10) σε γεμίζει με άγχος και αμφιβολίες σχεδόν για τα πάντα: Σε αγαπάνε ή αδιαφορούν; Θα τα καταφέρεις επαγγελματικά; Θα νιώσεις ευτυχισμένος/η ποτέ, ή θα κυνηγάς αέναα το γαλάζιο πουλί της ευτυχίας; Κι όμως η έκλειψη Σελήνης (9/10) μαζί με τον Ουρανό στον Κριό σου λένε: Μη νοιάζεσαι πώς σε βλέπουν. Εάν έχεις ένα Όνειρο, όσο τρελό κι αν είναι, ακολούθησέ το. Οι πιθανότητες είναι να το δεις να πραγματοποιείται.
[+] Υπάρχουν ώρες που θα νιώθεις ότι όλα είναι στη θέση τους.
[-] Απόφυγε το junk food. Φρόντισε την υγεία σου. Η επιτυχία ξεκινάει με ένα καθαρό σπίτι. Το σώμα σου είναι το σπίτι σου.

Λέων (23 Ιουλίου - 22 Αυγούστου)
Το βράδυ πριν κοιμηθείς χρειάζεται να ακούσεις τη συνείδησή σου και την καρδιά σου χωρίς ακρότητες του τύπου να βυθίζεσαι στις ενοχές, στα τι θα γινόταν αν…, στις τύψεις, στο θυμό ή την οργή ή να γίνεσαι αναίσθητος/η για να αντέξεις ανθρώπους που θεωρείς ότι σε πούλησαν, σε απογοήτευσαν ή φάνηκαν κατώτεροι των περιστάσεων. Κι όμως, με τον Άρη στον Τοξότη τα συναισθήματά σου είναι έντονα, αν είσαι ερωτευμένος/η αφήνεσαι να σε συνεπάρει το πάθος, αν είσαι απογοητευμένος/η υπάρχει ένταση στη δυσφορία σου. Μέσα σε αυτή τη συναισθηματική δίνη θα ήθελες κάποιον να σου πει μια ενθαρρυντική κουβέντα, να σου δώσει μια συμβουλή, να σου δώσει μια άλλη οπτική γωνία. Όμως ο ανάδρομος Ερμής στον Ζυγό (από 10-25/10) κάνει την επικοινωνία δύσκολη, άνευρη, ανούσια ή και παραπλανητική. Με λίγα λόγια μόνος/η πρέπει να βρεις την άκρη σου χωρίς ούτε να μαστιγώνεσαι, αλλά και χωρίς να καβαλάς το καλάμι.
[+] Συνεχίζεις να είσαι δημοφιλής, να έχεις διάθεση για έξω, να κυνηγάς ουράνια τόξα.
[-] Κενά αέρος σε ερωτικά και δουλειά, ψυχολογικά σκαμπανεβάσματα.

Παρθένος (23 Αυγούστου - 22 Σεπτεμβρίου)
Με τον κυβερνήτη σου Ερμή ανάδρομο στον Ζυγό (από 10-25/10) η τσέπη αδειάζει, η αυτοπεποίθηση μειώνεται, το άγχος για το οικονομικό σου παρόν γίνεται πιο έντονο. Η έκλειψη Σελήνης στον Κριό (9/10) κινητοποιεί την επιθυμία να ζήσεις όσο το δυνατόν πιο ολοκληρωμένα τη ζωή σου για να νιώσεις ζωντανός/ή. Λαχταράς αισθήματα, χρήματα, σεξ. Επιθυμείς διακαώς να εκφραστείς δημιουργικά, να κάνεις κάτι που να αξίζει, να συμμετάσχεις στην εξέλιξη της κοινωνίας. Βρίσκεσαι στο τέλος ενός μακριού κύκλου και χρειάζεται να επιστρατεύσεις όση υπομονή και πίστη διαθέτεις για το επόμενο κεφάλαιο. Με λίγα λόγια: Η γκρίνια, η αυτολύπηση και το αυτομαστίγωμα είναι χάσιμο χρόνου. Δες πώς θα καλυτερεύσεις τα οικονομικά σου, κάνε γνωστές τις επιθυμίες σου στους γύρω σου και θυμήσου ότι ο ρόλος του επισκευαστή των άλλων αρχίζει να κουράζει. Αν θέλεις να φτιάξεις κάποιον, φτιάξε τον εαυτό σου.
[+] Προσπάθεια για αναβάθμιση των οικονομικών, επιθυμία να μοιραστείς, έντονες σχέσεις.
[-] Ο τομέας που περικλείει την οικογένεια, το σπίτι και τους δικούς σου ανθρώπους βρίσκεται σε εύθραυστη φάση.

Ζυγός (23 Σεπτεμβρίου - 23 Οκτωβρίου)
Ναι, η ζωή είναι γεμάτη με μικρές ειρωνείες. Μπορεί να χαμογελάμε όταν τις σκεφτόμαστε αργότερα, αλλά όταν μας συμβαίνουν δεν τις εκτιμάμε καθόλου. Με την Αφροδίτη στο ζώδιό σου και την Έκλειψη Σελήνης στον Κριό (9/10) το θέμα είναι οι Σχέσεις. Οι διαπροσωπικές σχέσεις. Οι σχέσεις ένας προς ένα. Εσύ κι ο Άλλος. Υπάρχει ένα θέμα που επαναλαμβάνεται σε κάθε σημαντική σχέση σου. Πώς γίνεται και επαναλαμβάνεις ξανά και ξανά συμπεριφορές, αντιδράσεις και αισθήματα που ξέρεις ότι δεν σε βγάζουν πουθενά; Πέρασες την εφηβική, νεανική σου ζωή προσπαθώντας σαν καλός μαθητής να μάθεις τη λειτουργία των σχέσεων, να είσαι δίκαιος/α, να βοηθάς στο σπίτι, να είσαι ο/η ψυχολόγος της οικογένειας και να προσπαθείς να εκτονώσεις τις αντιπαραθέσεις. Κι ύστερα βγήκες στον κόσμο. Κι εκεί πέφτεις κάθε τόσο σε λακκούβες. Ο ανάδρομος Ερμής στο ζώδιό σου (από 10-25/10) σου δίνει μια ευκαιρία μαζί με την έκλειψη και την Αφροδίτη να σκεφτείς πού κάνεις λάθος κι αισθάνεσαι ότι η ερωτική σου ιστορία έχει μια πικρή γεύση.
[+] Η Αφροδίτη σε βγάζει προς τα έξω με αυτοπεποίθηση.
[-] Ο Ερμής βάζει τρικλοποδιές.

Σκορπιός (24 Οκτωβρίου - 21 Νοεμβρίου)
Θα μπορούσες να κλειστείς στο δωμάτιό σου και να αποφύγεις εργασιακές κακοτοπιές, ή ξαφνικά προβλήματα σχέσεων εξ αιτίας της ασυνεννοησίας που δημιουργεί ο ανάδρομος Ερμής στον Ζυγό (από 10-25/10). Ή θα μπορούσες να μείνεις στο δωμάτιο σου απενεργοποιώντας το κινητό σου για να αποφύγεις τις ασταμάτητες απαιτήσεις των γύρω σου- στη δουλειά ή από τους δικούς σου ανθρώπους. Ή μήπως φοβάσαι ότι θα σε εγκαταλείψουν αν δεν τους κάνεις τα χατίρια και τις εξυπηρετήσεις που θέλουν; Όπως και νά’χει είναι μια περίοδος, όχι ακριβώς άσχημη, αλλά ψυχολογικά επιβαρυντική αφού το παρελθόν επανέρχεται είτε με περασμένους έρωτες που πέφτεις πάνω τους, ή μέσα από αναμνήσεις που ξύνουν πληγές, είτε με μια καθημερινότητα που δοκιμάζει την ψυχραιμία σου.
[+] Επιθυμία να είσαι χρήσιμος/η, κατανόηση και συγχώρεση- ό,τι έγινε έγινε.
[-] Έκτακτα έξοδα.

Τοξότης (22 Νοεμβρίου - 21 Δεκεμβρίου)
Η ζωή σου είναι στο ON. Και οι απαιτήσεις σου. Και η διάθεσή σου. Και η ανάγκη να υπερασπίσεις τους στόχους σου. Και η επιθυμία να είσαι με άλλους, με άλλον, με έναν/μία. Η ζωή έχει επιταχυνθεί ανεβάζοντας στροφές. Που όμως προσπαθεί να κατεβάσει ο Ερμής στον Ζυγό (από 10-25/10) δημιουργώντας αναβολές, καθυστερήσεις και σκαλώματα. Προσοχή στις σχέσεις με φίλους, συναδέλφους και ανθρώπους της δουλειάς που ναι μεν δεν κινδυνεύουν, αλλά οι παρεξηγήσεις είναι πιθανές. Όσο για την έκλειψη Σελήνης (9/10) χρειάζεται να θυμάσαι ότι οι ερωτικές σχέσεις μπαίνουν στο hold on, ή αν είσαι φρεσκοερωτευμένος/η η σχέση περνάει ένα πρώτο τεστ αντοχής. Ταυτόχρονα κάθε επαγγελματική σου κίνηση χρειάζεται να περνάει από κόσκινο ή χρειάζεται αναθεώρηση ή διορθώσεις. Μπορεί να σου κόβεται λίγο η φόρα, αλλά δεν σταματάς. Συνεχίζεις.
[+] Έχεις τη δύναμη για αλλαγές, για δράση, για επιτεύγματα.
[-] Φρένο κάθε τόσο, χωρίς να σταματάς εντελώς.

Αιγόκερως (22 Δεκεμβρίου - 19 Ιανουαρίου)
Η έκλειψη Σελήνης στον Κριό (9/10) στα θεμέλια του ηλιακού σου ωροσκοπίου δείχνει αναταραχή στο σπίτι και την οικογένεια. Ή δυσαρέσκεια που προέρχεται από την έλλειψη συμπαράστασης των ανθρώπων που αγαπάς ή μια εσωτερική δυσφορία που δημιουργείται από το γεγονός ότι συναισθηματικά αισθάνεσαι μετέωρος/η. Υπάρχει ωστόσο η Αφροδίτη στον Ζυγό που σε βοηθάει κοινωνικά και επαγγελματικά να βγάλεις προς τα έξω την εικόνα που θέλεις, ή να προωθηθείς επαγγελματικά, ή να φανείς επαγγελματικά ή να ψαχτείς επαγγελματικά. Ναι, όποιος σε βλέπει δεν μπορεί να καταλάβει ότι μέσα σου συμβαίνει μια κοσμογονία ή, το λιγότερο, πόσο άκεφος/η είσαι. Προσοχή, ωστόσο: η ανάδρομη πορεία του Ερμή στον Ζυγό δημιουργεί επικοινωνιακό αλαλούμ και μικροπροβλήματα που δεν έχουν επικινδυνότητα αλλά εκνευρισμό και καθυστερήσεις.
[+] Κοινωνική παρουσία, επαγγελματική
ευελιξία, επαγγελματικές διασυνδέσεις.
[-] Χαμηλό ψυχολογικό βαρομετρικό.

Υδροχόος (20 Ιανουαρίου - 18 Φεβρουαρίου)
Η έκλειψη Σελήνης (9/10) στον Κριό σε επηρεάζει ξώφαλτσα δημιουργώντας ανησυχία για την οικονομική σου ασφάλεια. Ο ανάδρομος όμως Ερμής στον Ζυγό (από 10-25/10), σε έναν τομέα επικοινωνιακό, μπορεί να δημιουργήσει παρατράγουδα σε ό,τι αφορά σπουδές, ταξίδια, μετακινήσεις, εκδόσεις, επαγγελματικά ραντεβού, καθημερινές υποχρεώσεις με αναβολές, καθυστερήσεις, μικροατυχίες, προβλήματα με το μεταφορικό μέσον – μην ξεχνάς τα κλειδιά και το κινητό σου και την κάρτα σου στο ATM και χρησιμοποίησε GPS όπου έχεις αμφιβολίες. Κατά τα λοιπά ο Άρης στον Τοξότη ανανεώνει το ενδιαφέρον σου για τους φίλους και τις φιλίες, ανανεώνει την πίστη σου στην ανθρωπότητα, σου ανοίγει την όρεξη για μέλλον και ερωτικές συναντήσεις και σε κάνει να ξεχνάς για λίγο τις οικονομικές τρύπες που χάσκουν. Συνεχίζεις.
[+] Ναι στην εξωστρέφεια και την επικοινωνία.
[-] Όχι στην απολυτότητα και την ισχυρογνωμοσύνη.

Ιχθύες (19 Φεβρουαρίου - 20 Μαρτίου)
Ναι, τα αισθήματα και η αντίληψή σου για τους άλλους φαίνεται ότι θολώνουν με την ανάδρομη πορεία του Ερμή στον Ζυγό (από 10-25/10) αλλά έχοντάς το υπόψη σου μην αφήσεις τη σύγχυση της εποχής να γίνει συναισθηματική μυωπία. Τα πράγματα δεν είναι όπως φαίνονται, οπότε μην πάρεις σημαντικές αποφάσεις συναισθηματικής φύσης γιατί ούτε εσύ είσαι νηφάλιος/α και ψύχραιμος/η, ούτε οι άλλοι είναι διαθέσιμοι. Επίσης επαγγελματικά είναι εξαιρετικά σημαντική εποχή – πιέζεσαι για εξελίξεις ή για να αναλάβεις πρωτοβουλίες, για να ανοιχτείς, να ψαχτείς, να δεις το παρά κάτω. Είναι αγχωτικά τα πράγματα στη δουλειά αν προκύπτουν προβλήματα, αλλά και ευοίωνα αν ρίχνοντας το βάρος σε αυτήν δεις αποτελέσματα.
[+] Δεν χρειάζεται να είσαι καλλιτέχνης για να είσαι δημιουργικός – αν είσαι, ακόμα καλύτερα.
[-] Μην πέσεις στην εύκολη παγίδα «δεν με αγαπάει κανείς», γιατί θα προσβάλλεις όσους σε αγαπάνε.
*Για πιο ολοκληρωμένη εικόνα των αστρολογικών σου τάσεων θα πρέπει να διαβάζεις και τον ωροσκόπο σου

1 σχόλιο:

  1. Πολλά κενα αερος αστα! Αγωνιστικούς χαιρετισμούς απο τη λέαινα!
    Καλό μεσημερι :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή