Τρίτη 21 Οκτωβρίου 2014

Η καθημερινή επιρροή της Σελήνης από 21/10 έως 23/10!

Η καθημερινή επιρροή της Σελήνης από 21/10 έως 23/10!
Άλλο ένα διήμερο γεμάτο ενθουσιασμό και προκλήσεις βρίσκεται μπροστά μας, καθώς η Σελήνη περνάει στον Ζυγό σήμερα 21/10 στις 2.12 το μεσημέρι.
Λίγο πριν την επερχόμενη ηλιακή έκλειψη, εσωτερική και εξωτερική προτροπή, κυμαίνονται σε υψηλά επίπεδα.
Το βράδυ της Τρίτης προβλέπεται συντροφικό, κοινωνικό, ευδιάθετο και αρμονικό.
Στις 22/10 στις 12.08 το μεσημέρι η κορύφωση του τετραγώνου με τον Πλούτωνα επηρεάζει από το πρωί, βρίσκοντάς μας σε συναισθηματική ένταση απασχολώντας μας προσωπικά θέματα, θέματα σχέσεων, εμφάνισης και αισθητικής.
Ότι μας μπει στο μυαλό θέλουμε να το κάνουμε άμεσα, εκφράζοντας ανοιχτά κάθε επιθυμία.
Στις 5.25 το απόγευμα η αντίθεση με τον Ουρανό μας κάνει να αναζητάμε ως το βράδυ κάτι συναρπαστικό. Προσπαθούμε να δημιουργήσουμε εντυπώσεις, να κάνουμε εκκεντρικές εμφανίσεις, να προσεγγίσουμε ανθρώπους με διπλωματία και άνεση και να τονίσουμε την ανάγκη μιας συντροφικής επαφής, διατηρώντας την ελευθερία μας μέσα σε αυτήν.
Ιδανικό βράδυ για παραστάσεις τέχνης με σουρεαλιστική χροιά.
Στις 23/10 μόλις 25 λεπτά μετά τα μεσάνυχτα η σύνοδος με τον ανάδρομο Ερμή που επηρεάζει ώρες πριν, ενδεχομένως να φέρει εμπόδια στην επικοινωνία μας, παρεξηγήσεις και παρερμηνεύσεις, καθώς και απρόοπτα στις επαφές μας.
Στις 3.49 τα ξημερώματα το εξάγωνο με τον Δία δύσκολα θα μας βρει ξύπνιους για να μεταδώσει την εύνοιά του, αλλά η μέρα θα ξεκινήσει με ευδιαθεσία και πληθωρικές συμπεριφορές. Πολύ καλή μέρα για κοινωνικές επαφές και τυχερά παιχνίδια.
Στις 8.22 το βράδυ το εξάγωνο με τον Άρη κλείνει την ημέρα με ένα ενθουσιώδες βράδυ που καλό θα ήταν να βγαίναμε από το σπίτι και να το απολαύσουμε.
Ακόμα όμως και μέσα στο σπίτι βρίσκουμε να ασχοληθούμε με κάτι, διεκπεραιώνοντας τα πάντα με καλή διάθεση και υψηλή αισθητική.
Το βράδυ αυτό προετοιμάζουμε τους εαυτούς μας για ένα μεγάλο βήμα.
Στις 24/10 μόλις 10 λεπτά μετά τα μεσάνυχτα η Σελήνη περνάει στον Σκορπιό για τη Νέα της φάση που αναμένεται για πολλούς καθοριστική.
Ζυγοί, Κριοί, Αιγόκεροι και Καρκίνοι χωρίς ένταση δεν μπορείτε να ηρεμήσετε και αυτό το σουρεαλιστικό πρότυπο θα πρέπει να το κοιτάξετε. Ωστόσο τραβάτε μπροστά και καρφί δεν σας καίγεται.
Δίδυμοι Τοξότες, Λέοντες και Υδροχόοι, διασκεδάστε με την καρδιά σας και ανοίξτε κάθε κλειστή πόρτα προς όλες τις κατευθύνσεις.
Ιχθύες, Παρθένοι, Σκορπιοί και Ταύροι, είστε έτοιμοι για μεγάλα ξεκινήματα και φροντίζετε να κρατήσετε την ενέργειά σας για μοναδικούς σκοπούς.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου