Παρασκευή 31 Οκτωβρίου 2014

Τα Ζώδια σήμερα 31/10/2014, by F’Ariel!


Τα Ζώδια σήμερα 31/10/2014, by F’Ariel!
Καλημέρα αγαπητά μου ξωτικά! Να μιλήσουμε για τον Έρωτα, για ακόμα μια φορά; Μέρες έχουμε να το κάνουμε, ψάχνω να βρω από κάπου να πιαστώ, αλλά παίζει τόση νέκρα, τόση αδιαφορία, τόσο ψύχος, που αναρωτιέμαι, αυτός ο κύριος Έρωτας, υπάρχει πουθενά;

Μήπως ξεχάστηκε ας πούμε στο Βόρειο Πόλο; Εντάξει και ο Αί Βασίλης, πρέπει να ερωτευθεί ξανά τη κυρά του, για να φτιάξουν περισσότερα δωράκια, αλλά εμείς που μεγαλώσαμε και δεν έχουμε από αυτά, τι θα κάνουμε;
Θέλουμε τον έρωτα πίσω. Να του στείλω mail;;; Μπα, δε θα απαντήσει. Ποτέ δεν απαντά! Απλά σε επισκέπτεται ξαφνικά και εσύ, πρέπει να τα παρατήσεις όλα και να τον ακολουθήσεις. Και άμα γουστάρεις φυσικά, αλλιώς σου λέει, «..πήγαινε αλλού και αμα φας κοκό, σφύρα μου..» !

Πόσο κακός είναι αυτός ο κύριος Έρωτας! Μια σε θέλει, μια όχι. Μια σε κάνει και χαμογελάς, μια κλαις. Μια σε τρέφει, μια σε ρίχνει εκεί στη πείνα. Πω πω, μήπως είναι και αυτός Σκορπιός και ο Κρόνος τον βασανίζει, δίχως καμία εξαίρεση;;

Αχ βρε Έρωτα, εκεί που τριγυρνάς, λες να σε μάγεψαν οι κάργιες οι φίλες σου; Λες να σου έταξαν, περισσότερα βέλη, πολύ μέλι και γλυκόλογα; Πρόσεχε, τη σκιά τους, όταν βραδιάζει, γιατί εκεί, ίσως να δεις κάτι πολύ χειρότερο από μια κακιά μάγισσα και τότε δε θα μπορέσω να σε σώσω..

Καλό ΣΚ σε όλους!!!



Κριός
Αντε το σύμπαν θα σας ανταμείψει για την υπομονή σας. Σήμερα εκεί που δε θα έχετε τίποτα απολύτως να κάνετε, εκεί θα πέσουν και οι προτάσεις, μάλλον από το χέρι θα σας τραβήξουν και θα βγείτε έξω, για μια βραδιά πολύ όμορφη! Ναι, τα απρόοπτα είναι πάντα και τα καλύτερα, για αυτό να βρίσκεστε σε ετοιμότητα, γιατί το όχι, δε παίζει με τίποτα! Αφήστε την ημέρα να σας παρασύρει!

Ταύρος
Καιρός να αφήσετε πίσω σας ένα άτομο το οποίο σας βασανίζει το μυαλό και τη ψυχή. Το φωνάζω από εχθές, Let Go, αλλά να που το σύμπαν σήμερα μου επιβεβαιώνει το συναίσθημα. Ναι, για να προχωρήσετε παρακάτω, πρέπει να πείτε εκείνο το μεγάλο το αντίο. Θα είναι στη τωρινή σας σχέση; Θα είναι στον εραστή σας; Πάντως, φεύγετε μακριά και είναι σίγουρα προς το καλύτερο.

Δίδυμος
Τι φοβερή ημέρα σας ξημέρωσε! Σήμερα θα κάνετε κάτι το πολύ διαφορετικό και θα φτιάξει και πολύ η διάθεσή σας! Ναι κάτι θα σας προτείνουν, που θα σας αρέσει και θα ακολουθήσετε δίχως καμία σκέψη! Μια δουλειά; Ένα ταξίδι; Σίγουρα, θα ξεσηκωθείτε και θα φροντίσετε να ανανεωθείτε αρκετά μέσα από αυτό. Ναι χαμογελάστε τώρα, απολαύστε τη στιγμή, γιατί έρχονται παράξενες ημέρες..

Καρκίνος
Πάλι μέσα στα σκοτάδια βουτήξατε και δε ξέρω το γιατί! Τα ψυχολογικά σας; Τα νεύρα σας; Η φαντασία σας που καλπάζει αδικαιολόγητα; Πάντως δε θα είστε καλά και θα γκρινιάζετε όλη την ημέρα. Αν θέλετε να περάσετε ένα ωραίο ΣΚ να το φροντίσετε κιόλας, γιατί η συμπεριφορά σας έχει κουράσει πολύ το ταίρι σας, τους φίλους σας, ακόμα και εσάς τους ίδιους! Ρίξτε νερό στο κρασί σας, οπωσδήποτε!!

Λέων
Έχετε θεματάκια νομίζω.. Δε γίνεται όλη την εβδομάδα να σκούζετε και σήμερα που θα είστε πιο χαλαροί να κάνετε πάλι το ίδιο. Αν το πρόγραμμά σας είναι κάπως λάσκα, απολαύστε το γιατί έρχονται τα μπουρίνια και θα τις χρειαστείτε όλες σας τις δυνάμεις. Βοηθήστε όπου μπορείτε, όμως μη κάνετε το λάθος, να αναλάβετε εξολοκλήρου τις δουλειές των άλλων. Κάποιοι θα σας το ανταποδώσουν, κάποιοι όχι!

Παρθένος
Παράξενη και μυστήρια η ημέρα σας. Άλλα έχετε κανονίσει και αλλιώς θα σας προκύψουν και στην αρχή θα το πάθετε το εγκεφαλικό. Ναι χωρίς το χρονοδιάγραμμά σας, δε μπορείτε, όμως η ημέρα από μόνη της είναι κάπως, για αυτό ακολουθήστε τα σημάδια και δε θα χάσετε. Μπορεί οι περισσότεροι να σφάζονται σήμερα, αλλά εσείς είστε μέσα στη τρελή τη χαρά.

Ζυγός
Α χρυσά μου, τι ωραία μέρα που σας ξημέρωσε! Επιτέλους. Σήμερα δε θέλετε να κάνετε απολύτως τίποτα. Βέβαια αυτό δε γίνεται, αλλά η διάθεσή σας, είναι περισσότερο για βόλτες και διασκέδαση, παρά για δουλειά και προβληματισμό. Μήπως να παίρνατε μια άδεια από τη σημαία; Πάντως όμορφα ξεκινά, όμορφα τελειώνει. Ναι θα φλερτάρετε, θα παίξετε, θα κάνετε και σεξ!!

Σκορπιός
Συγγνώμη, πάτε κόντρα και στο σύμπαν; Θα τρελαθώ. Σήμερα λοιπόν, είναι μια τέλεια ημέρα, για να μείνετε σπίτι, να το καθαρίσετε, να κοιμηθείτε παραπάνω και να καλέσετε τους φίλους σας, για ένα κέρασμα από τα χεράκια σας. Ναι συμβαίνουν και αυτά πού και πού, αλλά να που μερικοί έχετε άλλα σχέδια. Πάντως ότι και αν κάνετε, θα το απολαύσετε, γιατί έχετε τρελά κέφια. Τι έγινε; Σεξάκι; Έπαιξε σεξάκι τρελό;;;

Τοξότης
Εντάξει, τελευταία ημέρα ευτυχίας; Πάντως δεν έχετε παράπονο, όλα βαίνουν καλώς, αλλά εγώ λέω στάχτη στα μάτια, αφού σας πλησιάζει ο Κρόνος ολοταχώς! Κάντε ότι είναι να κάνετε τώρα, είτε ερωτικά, είτε επαγγελματικά, γιατί δε ξέρω τι σας επιφυλάσσει το σύμπαν.. Σήμερα το μυαλό σας θα πάρει φωτιά, αλλά θα πρέπει να οργανωθείτε ακόμα καλύτερα και να επιλέξετε με τι θα ασχοληθείτε πρώτα!

Αιγόκερως
Να σας το πω; Μπήκε πρωί-πρωί το κακό το διαβολάκι μέσα σας και θα τη κάνετε την απατεωνιά! Έχετε δει κάτι στα μαγαζιά, που θέλετε να το αγοράσετε, όμως το ταίρι σας ή δικοί σας άνθρωποι δε σας το επιτρέπουν! Από αυτό και μόνο, θα αντιδράσετε, θα το αγοράσετε και θα το κρύψετε! Όμως η ικανοποίηση που θα νιώσετε πολύ μεγάλη! Το επόμενο βήμα είναι, να το αποκαλύψετε, δίχως να σας κάνουν ερωτήσεις..

Υδροχόος
Μια πολύ φοβερή και τρομερή ημέρα σας ξημέρωσε! Πιο καλή δε γίνεται, για αυτό χαμογελάστε, ντυθείτε όμορφα και μαγέψτε τον κόσμο σας, το ταίρι σας, τους φίλους σας. Ερωτική τη βρίσκω την ημέρα, πολύ ερωτική, αφού κάτι θέλετε πολύ, σας θέλει και αυτό πίσω και για να γίνει δικό σας, πρέπει να κάνετε το πρώτο βήμα εσείς! Καιρός ήταν, δώστε για να λάβετε εκείνη τη καψάδα. Δε θα σας αντισταθεί κανείς! Φτιάξτε κατάσταση για απόψε! Το σύμπαν είναι με το μέρος σας!

Ιχθύες
Τι έγινε αγαπητά μου; Σας τσίμπησε η μύγα και είστε πάλι μέσα στα νευράκια; Ανοίξτε λίγο τα ματάκια σας και δείτε τριγύρω, τι συμβαίνει και καλύτερα να βοηθήσετε παρά να ξεκινήσετε εκείνο το γνωστό γαύγισμα. Μια χαρά είναι όλα, δεν υπάρχει λόγος να ανησυχείτε τόσο. Άλλωστε από το βράδυ και μετά θα το ξεπεράσετε το ψυχολογικά και αύριο δε, θα είναι μια πολύ όμορφη ημέρα. Σάββατο..

magicfariel@gmail.com
magicfariel.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου