Τετάρτη 22 Οκτωβρίου 2014

Flisvos Marina Culture Festival - Books & Music: Το πιο ξεχωριστό φεστιβάλ των νοτίων προαστίων στη Μαρίνα Φλοίσβου!

Flisvos Marina Culture Festival - Books & Music: Το πιο ξεχωριστό φεστιβάλ των νοτίων προαστίων στη Μαρίνα Φλοίσβου!

Το 1ο Flisvos Marina Culture Festival - Books & Music, είναι μια νέα προσπάθεια για την προβολή του βιβλίου και της μουσικής αλλά και του Πολιτισμού γενικότερα, με σκοπό την ανάδειξη και τη καθιέρωση του, ως το κορυφαίο Πολιτιστικό Φεστιβάλ των Νοτίων Προαστίων. Το 1ο Flisvos Marina Culture Festival - Books & Music, εφέτος θα πραγματοποιηθεί στον χώρο της Μαρίνας Φλοίσβου από την Πέμπτη 16 Οκτωβρίου έως την Κυριακή 2 Νοεμβρίου 2014.
Το 1ο Flisvos Marina Culture Festival - Books & Music, συνδιοργανώνουν η Μαρίνα Φλοίσβου και ο Σύνδεσμος Εκδοτών Βιβλίου (Σ.ΕΚ.Β.), σε συνεργασία με την Ελληνική Εθνική Επιτροπή της UNICEF και το Αθηναϊκό Καλλιτεχνικό Δίκτυο, ενώ το Φεστιβάλ τελεί υπό την αιγίδα του Πολιτιστικού και Αθλητικού Οργανισμού του Δήμου Παλαιού Φαλήρου.
Οι εκδοτικοί οίκοι, που συμμετέχουν στο 1ο Flisvos Marina Culture Festival παρουσιάζοντας το μεγαλύτερο μέρος της ελληνικής σύγχρονης βιβλιοπαραγωγής, είναι: LIBRERIA ESPANOLA/ OPERA/ PARSEC/ PRINTA-ΡΟΕΣ/ SUSAETA ΕΚΔΟΤΙΚΗ/ 3D PUZZLES/ ΑΓΡΑ/ ΑΙΟΛΟΣ/ ΑΝΕΛΙΞΗ/ ΑΡΓΟΝΑΥΤΗΣ/ ΑΣΤΑΡΤΗ/ ΒΙΒΛΙΟΠΩΛΕΙΟΝ ΤΗΣ ΕΣΤΙΑΣ Ι.Δ. ΚΟΛΛΑΡΟΥ & ΣΙΑ Α.Ε./ ΓΡΑΜΜΑΤΑ/ ΔΙΟΝ - ΒΙΒΛΙΑ ΨΑΡΑΣ/ ΔΙΟΠΤΡΑ/ ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΣΙΓΑΡΕΤΑ/ ΕΚΔΟΤΙΚΟΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ ΛΙΒΑΝΗ/ ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΑΙΔΕΙΑ Α.Ε./ ΖΗΤΡΟΣ/ ΙΚΑΡΟΣ/ ΚΑΣΤΑΝΙΩΤΗ/ ΚΕΝΤΙΚΕΛΕΝΗ/ ΚΑΡΑΚΩΤΣΟΓΛΟΥ/ ΚΕΔΡΟΣ/ ΜΕΤΑΙΧΜΙΟ/ ΝΙΚΑΣ/ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ/ ΟΔΟΣ ΠΑΝΟΣ/ ΠΑΤΑΚΗ/ ΠΟΛΙΣ/ Σ. Ι. ΖΑΧΑΡΟΠΟΥΛΟΣ/ ΣΜΙΛΗ/ ΤΡΑΥΛΟΣ/ ΨΥΧΟΓΙΟΣ/ ΩΚΕΑΝΙΔΑ.
Παρόντες στο 1ο Flisvos Marina Culture Festival παρουσιάζοντας το έργο και τις δράσεις τους, εκτός από τους εκδοτικούς οίκους, θα είναι: η Ελληνική Εθνική Επιτροπή της Unicef, το Αθηναϊκό Καλλιτεχνικό Δίκτυο και η Cartoon Ark.
Παράλληλα, σε ειδικά διαμορφωμένο χώρο του Φεστιβάλ, θα πραγματοποιηθεί έκθεση γελοιογραφίας των Θανάση Πέτρου και David Pugliese με τίτλο «Δύο Χώρες, Δύο Δημιουργοί, Πολλά Πρόσωπα» υπό την αιγίδα της Πρεσβείας της Αργεντινής και πληθώρα εκδηλώσεων όπως, μουσικές βραδιές, θεατρικό παιχνίδι για παιδιά, βιβλιοπαρουσιάσεις κ.ά., το πλήρες πρόγραμμα των οποίων θα ανακοινωθεί σύντομα.
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου