ΚΡΙΟΣ
Ο έντονος συναισθηματισμός που θα σας πιάσει κατά τη διάρκεια της ημέρας, πιθανόν να συνδέεται με θέματα υγείας ή κάποιο άλλο σοβαρό πρόβλημα ενός φιλικού σας προσώπου και θα χρειαστεί να μαζέψετε όλη τη θετική σας ενέργεια, ώστε να την εμφυσήσετε στο φίλο σας για να του δώσετε το κουράγιο που χρειάζεται. Όσο κι αν είστε συγκινημένοι, θα πρέπει να σταθείτε στο ύψος των περιστάσεων και να ελαφρύνετε το στενάχωρο κλίμα με την αισιόδοξη στάση σας.

Οι θετικές όψεις του Ερμή θα τονώσουν την ανάγκη σας να ξεπεράσετε κάποια βιώματα που σας κρατούσαν στάσιμους για αρκετό διάστημα. Ήρθε η στιγμή να αφήσετε πίσω το παρελθόν, ώστε να υπάρξει χώρος για πράγματα που θα συμβούν στη ζωή σας.


ΤΑΥΡΟΣ
Η εξαιρετική διάταξη των πλανητών, σηματοδοτεί την έναρξη μιας πολύ ικανοποιητικής περιόδου για εσάς και τα άτομο από το οικογενειακό σας περιβάλλον και η οικιακή σφαίρα θα είναι ο τομέας με τον οποίο θα ασχοληθείτε κυρίως σήμερα. Προγραμματίστε το μέλλον με αισιοδοξία και μην αφήσετε τίποτα να σας χαλάσει τη θετική ενέργεια που σας χαρακτηρίζει.

Σε θέματα καριέρας που θα σας απασχολήσουν, προσπαθήστε να υπερισχύσει η λογική από το συναίσθημα, ώστε να βάλετε στη σωστή σειρά αυτά που πρέπει να γίνουν και να αποφύγετε τυχόν λάθη λόγω του υπέρμετρου ενθουσιασμού σας. Ορισμένα χρέη που σας ζορίζουν, θα πρέπει να τα αντιμετωπίσετε πιο ψύχραιμα, ώστε να μην επιβαρύνετε την υγεία σας που είναι το πιο σημαντικό απ' όλα.


ΔΙΔΥΜΟΙ
Οι θετικές όψεις του Ήλιου από τη θέση του Τοξότη θα τονώσουν τον τομέα των επαγγελματικών σας και μια νέα συνεργασία που θα προκύψει θα αποδειχθεί στο άμεσο μέλλον πολύ προσοδοφόρα. Αν είστε συνεπείς σε αυτά που έχετε συμφωνήσει και δε μπείτε στη λογική του εύκολου κέρδους έναντι της ποιότητας, θα μείνετε όλοι πολύ ικανοποιημένοι.

Η ώριμη στάση ενός ατόμου από την οικογένεια, ίσως κάποιου παιδιού θα παίξει καθοριστικό ρόλο στην επίλυση ενός προσωπικού σας ζητήματος και θα νιώσετε μεγάλη συγκίνηση. Μην ξεχάσετε να εκφράσετε τα αισθήματά σας και να είστε σίγουροι πως θα του προσφέρετε μεγάλη χαρά.


ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Το γεγονός ότι σας αρέσει να ζείτε μες στην υπερβολή θα σας δημιουργήσει αρκετά προβλήματα αν δεν το πάρετε απόφαση να βάλετε κάποιο φρένο ώστε να επανέρθετε σε φυσιολογική τροχιά. Κάντε κράτει για να είστε σε θέση να αντιμετωπίσετε απρόοπτες καταστάσεις.

Αποφύγετε να κάνετε οτιδήποτε σημαντικό (όπως να δώσετε συνέντευξη για να σας προσλάβουν σε μια δουλειά, να δανείσετε χρήματα, κλπ) μεταξύ δύο και έξι το απόγευμα, καθώς εκείνες τις ώρες θα πραγματοποιείται η μετάβαση της Σελήνης από τον Λέοντα στο ζώδιου της Παρθένου και τα αποτελέσματα δε θα είναι τα αναμενόμενα. Προτιμήστε μέσα σ' αυτό το διάστημα να αφιερώσετε χρόνο για ενασχολήσεις που αφορούν τον εσωτερικό εαυτό (διαλογισμό, γιόγκα, ψυχοθεραπεία, κλπ).


ΛΕΩΝ
Θέματα οργάνωσης σπιτιού και οικογένειας – παιδιών θα είναι το κύριο μέλημα για εσάς τους Λέοντες, οπότε θα χρειαστεί να κάνετε ένα πρόγραμμα που θα σας γλυτώσει από τον πανικό και θα ολοκληρώσετε τις υποχρεώσεις σας χωρίς ιδιαίτερη κούραση (ψυχική κυρίως, γιατί η σωματική είναι κατά κάποιο τρόπο δεδομένη).

Σήμερα είναι η μέρα της συμπόνιας. Κατά πάσα πιθανότητα θα συναντήσετε κάποιον που θα χρειαστεί τη βοήθειά σας και θα του την παρέχετε απλόχερα, οπότε το αίσθημα ικανοποίησης που θα πάρετε αυτήν την ενέργειά σας θα σας δώσει ένα σημαντικό μήνυμα. Ανοίξτε την καρδιά σας για να το αποκωδικοποιήσετε.


ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Εμπιστευτείτε τη διαίσθησή σας σήμερα και όσο κι αν νιώσετε την ανάγκη να πάρετε και μια δεύτερη γνώμη για ένα προσωπικό ζήτημα που σας προκαλεί μεγάλο προβληματισμό, ακολουθείστε το ένστικτό σας και δε θα βγείτε χαμένοι, καθώς ο Πλούτωνας δεν πρόκειται να σας αφήσει εκτεθειμένους.

Η έμπνευση που θα έχετε κατά τη διάρκεια της ημέρας θα έχει σαν αποτέλεσμα να σας κατέβουν κάποιες ιδέες πάνω σε εργασιακά ζητήματα που θα σας λύσουν πραγματικά τα χέρια και θα είστε γεμάτοι ενθουσιασμό και ικανοποίηση. Καθώς θα καταβάλλετε πλέον πολύ λιγότερο κόπο και συνεπώς θα σπαταλάτε λιγότερο χρόνο, θα έχετε τη δυνατότητα να αναζητήσετε νέους τρόπους ενίσχυσης του εισοδήματός σας αλλά να κάνετε και την απαραίτητη έρευνα που χρειάζεται.


ΖΥΓΟΣ
Ευνοϊκές θα είναι οι συνθήκες για να προωθήσετε μια νέα ιδέα σας στον εργοδότη σας και αν έχετε την αντιμετώπιση που προσδοκάτε πιθανόν να καταφέρετε μέσα σε πολύ μικρό χρονικό διάστημα να έχετε μια ανοδική εξέλιξη στα επαγγελματικά σας. Κρατήστε χαμηλό προφίλ ώστε να κερδίσετε ακόμη περισσότερο τις εντυπώσεις.

Η ανάγκη σας να ικανοποιήσετε τις σαρκικές σας ορέξεις ενδεχομένως να προκαλέσει προβλήματα αν είστε εκτός συγχρονισμού με το σύντροφό σας. Προσπαθήστε μέσα από έναν ήρεμο διάλογο να γεφυρώσετε το χάσμα μιλώντας για τις ανάγκες σας στη σχέση. Προσέξτε όμως ώστε να φερθείτε με τακτ όταν θίξετε τόσο λεπτά ζητήματα και μην είστε απαιτητικοί λες και σας χρωστάει ο άλλος..

 
ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Η δυναμική προσωπικότητά σας θα σας βοηθήσει να αναδειχθείτε στο χώρο της εργασίας και υπάρχει μεγάλη πιθανότητα αν χειριστείτε με πονηριά και εξυπνάδα ένα ζήτημα που θα προκύψει να αφήσετε τελικά τους ανταγωνιστές σας να τρώνε τη σκόνη σας. Κινηθείτε με μεθοδικότητα και μην κάνετε βιαστικές ενέργειες ώστε να έχετε σίγουρα αποτελέσματα.

Κατάλληλη μέρα για να οργανώσετε ένα ταξίδι που είχατε στο πίσω μέρος του μυαλού σας εδώ και αρκετό καιρό, οπότε κάντε με την ησυχία σας την απαραίτητη προετοιμασία ώστε να μη μείνουν πράγματα για την τελευταία στιγμή που θα σας προκαλέσουν άγχος. Μην ξεχάσετε να ενημερώσετε οικεία σας πρόσωπα για τη φροντίδα του κατοικίδιού σας για όσο λείψετε.


ΤΟΞΟΤΗΣ
Με τον Ερμή να τονώνει τον τομέα της επικοινωνίας και των κοινωνικών επαφών θα έχετε τη δυνατότητα να συναντηθείτε με κάποια άτομα από το παρελθόν και να καταστρώσετε ένα επαγγελματικό πλάνο με πολλές πιθανότητες επιτυχίας. Ζυγίστε προσεχτικά τα υπέρ και τα κατά, ώστε να μη γίνουν λάθη και έχετε οικονομικές απώλειες.

Η ασυνεννοησία με το σύντροφό σας θα προκαλέσει μια τεταμένη ατμόσφαιρα, οπότε εξετάστε με προσοχή τι είναι αυτό που σας μπλοκάρει και δε μπορείτε να βγάλετε κάποια άκρη, προτού διογκωθεί το πρόβλημα και δεν ξέρετε πώς να το μαζέψετε.


ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
 Εκεί που θα πιστεύετε κατά τη διάρκεια της ημέρας ότι είστε σε οικονομικό αδιέξοδο και πως δε μπορείτε να πάτε βήμα παρακάτω, ένα καινούριο δεδομένο θα αλλάξει εντελώς την πορεία των πραγμάτων και θα καταφέρετε να βγείτε από αυτή τη δύσκολη φάση έστω και στο παρά πέντε. Η τύχη είναι με το μέρος σας, οπότε μη φοβάστε τίποτα.

Προσέξτε την υγεία σας. Αν κάνετε γυμναστική φροντίστε να κάνετε την απαιτούμενη προθέρμανση. Κι αν δεν είχατε στο νου σας να γυμναστείτε, κάντε το. Έτσι θα βοηθήσετε την υγεία σας (και την ψυχολογία σας).


ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Αν και θα είναι αρκετά καλή η σημερινή μέρα για εσάς τους Υδροχόους και θα καλύψετε πολλές υποχρεώσεις σε σχέση με τα οικονομικά σας, εσάς πάλι το μυαλό σας θα είναι πως θα καλύψετε τις επόμενες. Αν δεν καταφέρετε να παίρνετε λίγη χαρά και κουράγιο από τα θετικά βήματα που γίνονται (ας είναι και μικρά), τότε είστε καταδικασμένοι να ζείτε μες την αγωνία και την ανασφάλεια συνεχώς.

Στον τομέα της επικοινωνίας, απ' ότι φαίνεται θα είστε το πρόσωπο της ημέρας και θα σας δοθεί η ευκαιρία να ξαναβρεθείτε με φίλους από τα παλιά, αλλά και να κάνετε νέες ενδιαφέρουσες γνωριμίες που θα σας ενθουσιάσουν πραγματικά.


ΙΧΘΥΣ
Αρκετά φορτωμένη η σημερινή μέρα από πλευράς υποχρεώσεων, αλλά θα είναι τόσο μεγάλος ο ενθουσιασμός σας εξαιτίας της βελτίωσης των επαγγελματικών σας, που θα σας περάσει απαρατήρητη η κούραση και το τρέξιμο που θα πρέπει να κάνετε. Μην ξεχνιέστε και παραλείπετε γεύματα κατά τη διάρκεια της ημέρας, γιατί ως γνωστόν, όταν σας πιάνει η έξαψη, σας πιάνει κι η ανορεξία.

Εντοπίστε και εκτιμήστε τα καλά πράγματα που συμβαίνουν στη ζωή σας, ειδάλλως δεν έχει κανένα νόημα όλη αυτή η προσπάθεια που κάνετε, αν δεν μπορείτε να απολαύσετε ούτε στιγμή την επίτευξη των στόχων σας. Θωρακιστείτε με αισιοδοξία και να είστε σίγουροι πως η ασπίδα σας θα είναι αδιαπέραστη.

πηγή