Τρίτη, 31 Μαρτίου 2015

Το φιλί σου έχει τη δύναμη να αλλάξει τον κόσμο

Ανακάλυψέ τη!


image


EMAIL
FACEBOOK
MORE
Στην κοινωνία των socialmedia οι άνθρωποι συνεχώς αναζητούν τρόπους να εκφραστούν και να γίνουν πιο ενεργοί. Να δράσουν. Να μην μένουν παθητικοί θεατές των εξελίξεων αλλά να πάρουν την κατάσταση στα χέρια τους. Ωστόσο,είναι φορές που όσο δυνατά και να φωνάξουν αυτά που πιστεύουν, τα λόγια τους αποτυγχάνουν να ακουστούν.
Και τότε χρειάζονται κάτι που μπορεί να φωνάξει πιο δυνατά από τα λόγια. Κάτι τόσο δυνατό όσο ένα φιλί. Όχι ένα οποιοδήποτε φιλί αλλά αυτό που έχει τη δύναμη να πει ΟΧΙ ΣΤΗ ΒΙΑ, να υποστηρίξειΤΗΝ ΙΣΟΤΗΤΑ μεταξύ των ανθρώπων και να ΣΩΣΕΙ ΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ. Αυτό είναι το φιλί της Dentyne, που μέσα από την καινούρια της καμπάνια “ThePowerofaKiss” προσπαθεί να αναδείξει τη δύναμή του και να εμπνεύσει τον κόσμο να φιληθεί για καλό σκοπό.
Για κάθε φωτογραφία φιλιού που ανεβαίνει στο www.powerofakiss.gr, η Dentyneθα προσφέρει 1€ σε ένα κοινωφελή οργανισμό για κάποιον από τους παραπάνω σκοπούς. Έτσι, με ένα και μόνο φιλί μπορείς να στηρίξεις τους Γιατρούς Χωρίς Σύνορα να περιθάλψουν ανθρώπους που έχουν υπάρξει θύματα βίας, την Greenpeace να τοποθετήσει φωτοβολταϊκά για τη θέρμανση της Στέγης Θηλέων Π. Φαλήρου και τους πωλητές της Σχεδίας να διοργανώσουν την πρώτη τους φωτογραφική έκθεση «Ζωές στο Δρόμο».
Ταυτόχρονα, ο διεθνούς φήμης visualdesigner Χάρης Τσέβης, θα συλλέξει όλες τις φωτογραφίες που θα ανέβουν στο site για να δημιουργήσει ένα μοναδικό ψηφιακό μωσαϊκό πορτρέτο, το οποίο θα απεικονίζει και θα εξυμνεί τη δύναμη του φιλιού. Το πορτρέτο θα αποκαλυφθεί στο κοινό στις 6 Ιουλίου 2015ανήμερα τηςΠαγκόσμιας Ημέρας Φιλιούσαν ένα ευχαριστώ σε όλους αυτούς που συνετέλεσαν με το φιλί τους. Γίνε κι εσύ μέρος αυτής της προσπάθειας και απέδειξε ότι το φιλί σου μπορεί να αλλάξει τον κόσμο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου