Τετάρτη 18 Δεκεμβρίου 2013

ΧΑΘΗΚΕ ΤΟ ΕΞΑΜΗΝΟ ΓΙΑ ΤΗ ΝΟΜΙΚΗ ΣΧΟΛΗ

Προφορικά ανακοινώθηκε νωρίς το μεσημέρι της Τετάρτης στους φοιτητές της σχολής ότι το εξάμηνο έχει χαθεί ενώ από 7 Ιανουαρίου, όταν και θα ανοίξει η σχολή μετά τις διακοπές των εορτών, ως και τέλος Ιανουαρίου θα ολοκληρώσουν την εξεταστική του Σεπτεμβρίου. 

Στις 3 Φεβρουαρίου αρχίζει το εαρινό εξάμηνο και οι φοιτητές θα πρέπει να πάρουν δύο προαπαιτούμενα μαθήματα από το εξάμηνο που χάθηκε (θα καθοριστούν από τη σχολή) για να παρακολουθήσουν υποχρεωτικά στο νέο εξάμηνο. 

Ως τη Δευτέρα 23 Δεκεμβρίου θα παραδοθούν κάποια μαθήματα των δύο προαπαιτούμενων μαθημάτων του εξαμήνου που χάθηκε, ενώ τα υπόλοιπα μαθήματα που υπολείπονται θα διδαχθούν το επόμενο χειμερινό εξάμηνο.


Πηγή: tovima.gr

Ντροπή και αίσχος ! Καταργούν την παιδεία με γοργά βήματα ! Και ρωτάω τώρα εγώ, πώς γίνεται ένα παιδί να περνάει μαθήματα χωρίς να έχουν γίνει οι προαπαιτούμενες παραδόσεις? Το θέμα δεν είναι να πάρουμε μόνο ένα πτυχίο.. Στην τελική είναι ένα απλό χαρτί. Το νόημα είναι να γνωρίζουμε καλά το αντικείμενο των σπουδών μας και για εμάς τους ίδιους αλλά και για την αγορά εργασίας η οποία πλέον έχει γίνει πολλή απαιτητική.
Συγχαρητήρια σε όλους αυτούς που συνέβαλλαν σε αυτήν την κατάσταση. Να' στε καλά!
Υπομονή και κουράγιο σε όλους τους σπουδαστές, και πάνω απ'όλα στους πρωτοετείς που ''ξεκινάνε'' με αυτό τον άσχημο τρόπο τις σπουδές τους.

Queen Bitch

1 σχόλιο: