Πέμπτη 12 Φεβρουαρίου 2015

Όλα στη φόρα: Η Kim Kardashian δεν αφήνει τίποτα στη φαντασία σου

Όλα στη φόρα: Η Kim Kardashian δεν αφήνει τίποτα στη φαντασία σου
Δε λέει να σταματήσει η Kim να βγαίνει από τα ρούχα της. Αυτή τη φορά μας εξηγεί και το γιατί.




H φωτογράφιση της Kim Kardashian για το περιοδικό "Love" έχει δημιουργήσει σάλο. Όχι ότι δεν την έχουμε ξαναδεί γυμνή - αλοίμονο. Απλά η δαιμόνια περσόνα φροντίζει σχεδόν κάθε μέρα να μας βομβαρδίζει με νέες πόζες από το τελευταίο της shooting. Και ό,τι και να λέτε, πάντα θα θέλετε να δείτε από κάθε γωνία το γυμνό  - photoshopαρισμένο - της κορμί.
 
Το τεύχος του περιοδικού κυκλοφορεί στις 9 Φεβρουαρίου, και πρόκειται ουσιαστικά για μια φωτογράφιση μόδας - όχι από αυτές που έχουμε συνηθίσει - στην οποία πρωταγωνιστεί η 34χρονη reality star. Όπως δήλωσε η συντάκτρια του "Love", Katie Grand, η φετινή κολεξιόν της Prada ήταν από τις αγαπημένες της, οπότε το γεγονός ότι η Kim είναι μια τέτοια περσόνα και δεν φορά και το μέγεθος των δειγμάτων, ήταν ιδανικό. Για την ακρίβεια δεν έμεινε ύφασμα από τα αρχικά σχέδια, οπότε η Prada βρήκε νέα υλικά ώστε να δημιουργήσει κάτι αποκλειστικά για τη φωτογράφιση της Kim."
Όπου είναι ντυμένη, τα ρούχα και τα παπούτσια είναι Prada (και υπέροχα), και η Kim μας έδωσε μια ακόμα γεύση από τις φωτογραφίες, μέσω του προσωπικού της Profile στο Instagram. Το Photoshop είναι εμφανές, καθώς και το πόσο έχει τρελαθεί από την πολλή δημοσιότητα η σύζυγος Kanye West.
Ποζάρει γυμνή σε ένα κρεβάτι με λεζάντα - έξυπνο λογοπαίγνιο "Nothing butt Prada", ενώ σε μια άλλη είναι ξαπλωμένη με ανοιχτά τα πόδια, χαρακτηρίζοντας αυτή την στάση χαριτολογώντας ένα "casual stretch". Ο φωτογράφος είναι ο Steven Klein και δε μπορώ παρά να παρατηρήσω ότι σε μερικές φωτογραφίες, το concept μου θυμίζει αρκετά τη φωτογράφιση της Madonna για το Interview.










Στο ίδιο τεύχος συμπεριλαμβάνεται και μια συνέντευξη της Kim, η οποία αναμένεται να είναι πολύ διαφορετική, καθώς guest editing σε αυτό το "Love", κάνει η Cara Delevigne. Ακολουθούν μερικές ακόμα φωτογραφίες που έχουν διαρρεύσει, στις οποίες η Prada μάλλον έγδυσε, παρά έντυσε την Kim.






Όταν η Kim Kardashian ρωτήθηκε για τον λόγο που επιδεικνύει τόσο πολύ το γυμνό της κορμί, εκείνη υποστήριξε πως η αιτία είναι το ότι έχασε τα κιλά της εγκυμοσύνης. "Θυμάμαι όταν προσπαθούσα να αδυνατίσω που φορούσα ρούχα, ώστε να με καλύπτουν. Μόλις τα καταφέρεις και αδυνατίσεις, θες να δείχνεσαι όσο το δυνατόν περισσότερο και να φοράς όσο πιο σέξι ρούχα γίνεται!"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου