Δευτέρα 18 Νοεμβρίου 2013

ΚΟΙΤΑ ΝΑ ΔΕΙΣ

Αρχικά πριν αρχίσω να λέω τα δικά μου(πάμε και για άλλη αφήγηση :p ) να πώ και εγώ μια καλημέρα. Δευτέρα σήμερα.. Δε ξέρω για εσάς, αλλά για μένα,μετά τις μπάμιες, η Δευτέρα ό.τι χειρότερο. Anyway,οπλιζόμαστε με καλή διάθεση και δύναμη και δε μασάάάάάάάάμεεεεεεε !!!!!! :) :) :)
Στα δικά μας τώρα.. Χτές λοιπόν, βγήκα να περπατήσω.. Εκεί που περπάταγα, μετά από πολλήήήή ώρα χτυπάει το κινητό μου.. Το σηκώνω.. Ήταν ο συμφοιτητής μου-και πολύ καλός μου φίλος- Παύλος. Ξεκινάμε, λέμε τα δικά μας.. Καθώς μιλούσαμε, αποφάσισα να σταματήσω να περπατάω και να κάτσω κάπου ,ώστε να μπορέσω να μιλήσω με την ησυχία μου.. Τι το'θελα ? Εκεί που καθόμουν χαλαρή στο πεζουλάκι μου περνάει από μπροστά μου ένας ταρίφας(o οποίος πρέπει να νόμιζε ότι έτρεχε στη formula1), του φεύγει το τακάκι από τη πίσω δεξιά ρόδα και περνάει ακριβώς μπροστά μου.. Για λίγα χιλιοστά δεν την έφαγα στο κεφάλι.. Πάλι καλά .. :p Στη συνέχεια αλλάζω θέση-για καλό και για κακό- και πηγαίνω πιο μέσα σ'ένα πεζοδρομοπαρκάκι.. Και κει που ήμουν χαλαρή και συνέχιζα τα τηλεφωνικά βασανιστήρια στο Παύλο παραλίγο να με πατήσει αυτοκίνητο.. Μα αν είναι δυνατόν !!! Ήμουν σε πεζόδρομο και καθιστή σε παγκάκι και παραλίγο να με πατήσει..
Ρε φίλος, ναι σε σένα που οδηγάς το λέω,και επίτηδες να ήθελες να το κάνεις αυτό θέλει πολλή προσπάθεια για να το καταφέρεις. Δύο τα τινά τώρα.. Ή ο φίλος μου ο Παύλος φταίει για όλα αυτά(γιατί είναι και γνωστή γκαντεμόσαυρα) ή εμένα κάποιος με έχει μουτζώσει.. Όχι τίποτα άλλο, αλλά τον τελευταίο καιρό ό,τι κουλό και ό,τι στραβό μου έχει τύχει.. Πάλι καλά που κοιτάω τη θετική πλευρά(ναι υπάρχει και αυτή :) ) και αντιμετωπίζω την όλη κατάσταση με χιούμορ αλλιώς δεν....
Αυτά για αρχή..
Καλή συνέχεια και θα τα πούμε πάλι εντός της ημέρας..(μην αγχώνεστε,δεν σας απειλώ :p χαχαχα)

Queen Bitch

2 σχόλια:

  1. Prosoxi vre queen bitch paraskeuas

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Παρασκευά μου στημένο είναι θέλουν να με φάνε χαχαχαχα (πλάκα κάνω φυσικά)

    ΑπάντησηΔιαγραφή